Skip to content

INDIA TECHNOLOGY WEEK is now TECH WORLD CONGRESS (TWC)

CTMS Relaunch with EFY:
World Telecommunication & Information Society Day 2022

Date: 17th May, 2022, Tuesday
Venue: TechWorldCongress.com

CTMS was founded in 1989 by Shri. T.H. Chowdary, Founder CMD of VSNL with the patronage of Shri. F.C. Kohli, Founder CEO of TCS along with many other eminent and distinguished ICT stalwarts as the Governing Council. On World Telecom Day 2022, CTMS will relaunch with EFY Group through keynotes by eminent industry professionals on the Tech World Congress platform. Details of the session and schedule is detailed in the agenda below.

::: Agenda :::

17 May 2022

Solo Session

Duration: 5 Minutes
Timing: 10:15 – 10:20
Speaker: By Host

Duration: 5 Minutes
Timing: 10:20 – 10:25
Speaker: Mohan Raju, Hon. Convener, CTMS

Duration: 65 Minutes
Total Timing: 10:25 – 11:30
Speaker:
10:25 – 10:40: Chief Guest – Dr. R.S.Sharma, CEO National Health Authority, Ex-Chaiman TRAI
10:40 – 10:50 : Guest of Honour – Shri. T.V.Ramachandran, President, Broadband India Forum
10:50 – 11:00 : Special Guest – Shri. Sudheendra Kulkarni, Former Director of Operations Prime Ministers Office, Govt. of India
11:00 – 11:10 : Dr. S.K.Hajela, Founder Chairman, ITU-APT Foundation of India
11:10 – 11:20 : Dr. N. Bhaskara Rao, Founder Chairman, Centre for Media Studies
11:20 – 11:30 : Dr. Jayprakash Narayan, Founder, Foundation for Democratic Reforms
Duration: 20 Minutes
Timing: 11:30 – 11:50
Speaker: Dr. T.H.Chowdary, Founder, CTMS
Duration: 5 Minutes
Timing: 11:50 – 11:55
Speaker: Mohan Raju, Hon. Convener, CTMS

Duration: 50 Minutes
Timing: 11:55 – 12:45
Speaker:
11:55 – 12:05 : Aruna Pidikiti, SVP & Head, Netowrk Operations, Bharti Airtel
12:05 – 12:15 : Sudhir Kunder, Country Director, DE-CIX
12:15 – 12:25 : Susmitha & Rudra Pratap, Founder & CEO, Cloud Tailor
12:25 – 12:35 : Subhas Mondal, VP – 5G R&D, HFCL, Board of Governors, IEEE SA
12:35 – 12:45 : Anand Mohan Jha, Senior Head – Sector Skills, National SKills Development Corporation

Duration: 10 Minutes
Timing: 12:45 – 12:55
Speaker: Prof. Madhuri Joshi, College of Engineering Pune

Duration: 10 Minutes
Timing: 12:55 – 13:05
Speaker: Ramesh Chopra, EFY Group

Duration: 5 Minutes
Timing: 13:05 – 13:10
Speaker: By Host

Speakers

Dr. T.H.Chowdary
Founder, CTMS
Founding Chairman & MD, VSNL
Chief Guest
Dr. R.S.Sharma
CEO National Health Authority
Ex-Chairman TRAI
Guest Of Honour
Shri. T.V.Ramachandran
President, Broadband India
Forum Ex-DG COAI
Dr. S.K.Hajela
Founder Chairman, ITU-APT
Foundation of India
Dr. N. Bhaskara Rao
Founder Chairman, Centre
for Media Studies
Dr. Jayprakash Narayan
Founder, Foundation for
Democratic Reforms
Aruna Pidikiti
SVP & Head, Netowrk Operations, Bharti Airtel
Susmitha & Rudra
Founders, Cloud Tailor
Sudhir Kunder
Country Director, DE-CIX
Subhas Mondal
VP – 5G R&D, HFCL, Board of Governors, IEEE SA
Anand Mohan Jha
Senior Head – Sector Skills, National SKills Development Corporation

Special Presentation

Mohan Raju
Hon. Convener, CTMS
Ramesh Chopra
Executive Chairman, EFY Group
Prof. Madhuri Joshi
College of Engineering Pune